Siket és nagyothalló ügyfeleink részére

Tudjon meg többet arról, hogy miként igényelhet egyszerűen jelnyelvi tolmács-szolgáltatást.

A postai vagy elektronikus úton történő igényléshez a Generali által rendszeresített formanyomtatvány innen tölthető le, vagy kérés esetén a Generali képviselője kinyomtatja az igénylőlapot, segít annak kitöltésében, és továbbítja az adott ellátási területen működő jelnyelvi tolmácsszolgálatnak. A formanyomtatvány használata nem kötelező, az ügyfél a jelnyelvi tolmácsszolgálatok honlapján feltüntetett elérhetőségeken is megrendelheti a jelnyelvi tolmácsszolgáltatást.

A jelnyelvi tolmácsszolgálat a megrendeléseket ügyfélfogadási időben sms, telefon, elektronikus levél, videohívás fogadására alkalmas eszköz, postai küldemény útján, továbbá személyesen köteles fogadni (faxon nem).

A jelnyelvi tolmácsszolgálat az ügyfélfogadási időn kívül a készenlét ideje alatt beérkező megrendeléseket az erre megjelölt elérhetőségen - legalább sms és telefon útján – is köteles fogadni.

A jelnyelvi tolmácsszolgálat térítés ellenében, illetve a törvényi feltételek teljesülése esetén térítésmentesen vehető igénybe.

A jelnyelvi tolmácsszolgálatok elérhetőségei itt találhatók.

Arról, hogy ki igényelhet térítésmentesen jelnyelvi tolmácsot részletek, és hogy ehhez milyen iratok szükségesek itt találhatók.

"Kedves Ügyfeleink!
A Generali Biztosító felelős vállalatként kiemelt figyelmet kíván fordítani arra, hogy a siket és nagyothalló ügyfelek is zökkenőmenetesen intézhessék biztosítási ügyeiket, kárbejelentéseiket.
Ezért ügyfélszolgálatainkon biztosításkötéskor és ügyintézés során egyedi kérésre segítséget nyújtunk jelnyelvi tolmácsszolgáltatás igényléséhez. A jelnyelvi tolmács segít az ügyintézés zavartalan lebonyolításában és az iratértelmezésben. A térítésmentes jelnyelvi tolmácsszolgáltatás igényléséhez a Generali által rendszeresített (nem kötelező) formanyomtatvány a honlapunkról tölthető le, vagy kérés esetén a Generali képviselője kinyomtatja az igénylőlapot, segít annak kitöltésében, és továbbítja az adott ellátási területen működő tolmácsszolgálatnak. Honlapunkon letölthető a Magyarországon működő jelnyelvi tolmácsszolgálatok listája is."

További részletek: https://www.generali.hu/Ugyfelszolgalat/Informaciok/Akadalymentesseg/akadalymentesseg.aspx 

Vissza